Українська громада представила найкращий виступ на мультикультурному фестивалі в Австралії

Українська громада представила найкращий виступ на мультикультурному фестивалі в Австралії

Фото
Укрінформ
Українська громада міста Джилонг (Австралія) стала переможцем одного з найвідоміших мультикультурних фестивалів Австралії - «Пако-Фест-2017».

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Українська громада Джилонга – одна з найбільш самодостатніх і організованих наших спільнот в Австралії», - сказав посол України Микола Кулініч, який цього року особисто взяв участь у проходженні української колони.

Тематикою свого цьогорічного виступу українці обрали національну кухню. Захоплюючий танець з короваєм виконав танцювальний ансамбль «Легенда». Саме завдяки багатогранності композиції українська колона здобула найбільшу симпатію глядачів і перемогла у загальній номінації «Найкраща культурна програма».

Читайте також: Австралійські українці поділилися спогадами про Голодомор

Міжнаціональний фестиваль «Пако-Фест» вже понад 30 років проводиться у Джилонгу і є одним із найвідоміших етнофестивалів Австралії. Українська громада Джилонгу та професійний танцювальний ансамбль «Легенда» - традиційні фавори фестивалю, на виступ яких завжди з приємністю приходять численні глядачі.

Окрім перемоги у «Пако-Фест», українці Джилонга цьогоріч надали можливість австралійцям та гостям заходу взяти участь у Днях українського кіно, які презентував посол України Микола Кулініч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-