У Брюсселі нагадали Європі про злочини режиму Путіна та підтримали Сущенка

У Брюсселі нагадали Європі про злочини режиму Путіна та підтримали Сущенка

Фото
Укрінформ
У Брюсселі громадські активісти нагадали європейським політикам про необхідність більш рішучих дій у відповідь на агресію Росії та вимагали від кремлівського режиму звільнити журналіста Укрінформу Романа Сущенка.

Ініціаторами заходу виступили друзі України, що представляють Білорусько-Європейську асоціацію, яку підтримали українці та громадяни інших країн Європи, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Європейські політики ще й досі не усвідомили всю небезпеку, яку становить кремлівський режим та його агенти у Європі. Поки триває російська агресія проти України, Кремль продовжує гібридними методами підривати європейські інституції, дискредитувати європейські цінності», - наголосив організатор акції білоруський політичний біженець Мирон Кривич.

Учасники маніфестації вкотре нагадали європейським громадянам про небезпеку злочинного режиму у Кремлі, вимагали посилити антиросійські санкції, наголосивши на неприпустимості продовження прагматичної політики з РФ.

Активісти також підтримали протиправно ув’язненого у Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, вимагаючи звільнення українського журналіста, а також усіх політичних заручників путінського режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-