Завершили зйомки фільму «Довбуш» режисера Олеся Саніна

Завершили зйомки фільму «Довбуш» режисера Олеся Саніна

Фото
Укрінформ
Завершено зйомки наймасштабнішої української стрічки "Довбуш" режисера Олеся Саніна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Останній знімальний день проходив на натурному майданчику кіностудії FILM.UA. Протягом цього блоку загальна кількість знімальної команди склала близько 120 осіб. У масових сценах було залучено понад 1500 осіб”, - ідеться в повідомленні.

Санін зазначив, звертаючись до своєї команди: “Ми нарешті закінчили зйомки фільму. За весь тривалий період ми пройшли десятки штормів, але побачили неймовірні місця. Ми не спали десятки ночей, але дивувались неймовірним світанкам. Працювали з акторами, яких Господь наділив талантом проживати вигадані нами життя. І щоразу дивувались їх перевтіленню у героїв, яких самі придумали, намалювали, одягнули, озброїли і поставили у кадр. Ми пережили ковідний штиль, але достойно знову зібрались і показали кожен для себе новий щабель нашої майстерності в професії”.

Режисер висловив надію, що фільм сподобається глядачеві і зробить людей кращими.

За словами авторів картини, завершення зйомок картини "Довбуш" — це взяття нової висоти в історії української кіноіндустрії, втілення амбітної мрії про українське масштабне глядацьке кіно.

“Ми працювали з неймовірною командою сильних і талановитих людей. Як і герої нашого фільму, за ці три роки, знімальна група проявила міць характеру, незламність духу і відданість своїй справі. Ви взяли на себе масштабні задачі і довели, що українське кіно готове до такого рівня викликів”, - підкреслив продюсер Максим Асадчий, висловивши подяку Держкіно України та всім партнерам, “завдяки яким цей проєкт вистояв”.

Як зазначається, локації цьогорічного фільмування картини були різноманітними: павільйони київської кіностудії імені О. Довженка, історико-архітектурна пам'ятка "Київська Фортеця", Національний музей народної архітектури та побуту України в селі Пирогів, село Дерев’яна під Обуховом на Київщині, околиці села Микуличин на Івано-Франківщині, місто Збараж на Тернопільщині.

Читайте також: Вийшов тизер-трейлер історичного фільму «Довбуш»

Повідомляється, що стрічка, яка створюється компанією Pronto Film за підтримки Державного агентства з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики, вийде у всеукраїнський кінотеатральний прокат восени 2021 року.

“Довбуш” - пригодницько-історичний екшн про життя українського ватажка опришків Олекси Довбуша.

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-