Стало відомо, коли в прокат вийде серіал «Володар перснів» від Amazon

Стало відомо, коли в прокат вийде серіал «Володар перснів» від Amazon

Укрінформ
Зйомки наймасштабнішого серіалу нашого часу нарешті завершені, однак в прокат він вийде тільки у вересні наступного року.

Про це пише Укрінформ з посиланням на сайт Collider.

Про закінчення зйомок було оголошено в понеділок в Новій Зеландії, і вже відомо, що епізоди виходитимуть щотижня, а не відразу.

«Подорож розпочнеться 2 вересня 2022 року зі прем'єри нашого оригінального серіалу «Володар перснів» на Prime Video. Я не можу висловити, наскільки ми всі схвильовані, щоб взяти нашу глобальну аудиторію в нову та епічну подорож Середзем'ям! Наші талановиті продюсери, актори та продюсери невпинно працювали в Новій Зеландії, щоб втілити в життя це неймовірне і вражаюче видовище», - сказала бос Amazon Studios Дженніфер Салком.

Читайте також: Amazon скасував анонсовану два роки тому гру за мотивами «Володаря перснів»

Також з'явився перший кадр проекту:

Нагадаємо: нова епічна драма вперше виводить на екрани легендарну «Другу епоху історії Середзем'я» Дж. Р. Р. Толкіна. Починаючись за часів відносного миру, за тисячі років до подій книг «Гоббіт» і «Володар перснів», серіал покаже персонажів, як знайомих, так і нових, які об'єднаються, щоб протистояти відродженню зла в Середзем'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-