Наглядова рада УКФ обрала виконуючим обов’язки голови Юрія Артеменка

Наглядова рада УКФ обрала виконуючим обов’язки голови Юрія Артеменка

Укрінформ
Юрія Артеменка обрали виконуючим обов’язки голови наглядової ради Українського культурного фонду.

Як повідомляється на сайті УКФ, таке рішення ухвалили під час чергового засідання наглядової ради в оновленому складі за участю Лариси Артюгіної, передає Укрінформ.

Юрій Артеменко - український журналіст, політик, громадський діяч, народний депутат України IV та V скликань, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення (2014 – 2019). З 2020 року - голова наглядової ради Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. У січні 2021 року став членом наглядової ради УКФ.

Читайте також: Перша керівниця УКФ Юлія Федів очолила hromadske

Як повідомляв Укрінформ, голова наглядової ради Українського культурного фонду Лариса Мудрак 7 червня склала повноваження «з огляду на ситуацію, що склалася, та власну громадську позицію про самовідведення чинної наглядової ради Українського культурного фонду». Мудрак пропрацювала на посаді голови наглядової ради УКФ менш як два місяці. Наказ МКІП про її призначення був підписаний 14 квітня.

9 квітня Михайло Захаревич, призначений головою Наглядової ради УКФ наказом МКІП від 28.01.2021 року, склав повноваження за власним бажанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-