МКІП закликає долучатися до національного артпроєкту Молодь inUA

МКІП закликає долучатися до національного артпроєкту Молодь inUA

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики запрошує долучитись до національної артподії Молодь inUA, що має об'єднати громади за допомогою мистецтва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП в Телеграмі.

"Шановні митці, у вас є можливість долучитись до національної артподії Молодь inUA. "Мріємо та діємо" організовує захід, що має об'єднати громади за допомогою мистецтва", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МКІП внесло зміни до положення про атестацію педагогів закладів освіти сфери культури

Для участі в артпроєкті потрібно: зібрати команду з 5-10 людей віком від 10 до 35 років; визначити разом локацію для артподії та заповнити заявку до 3 серпня 2021 року; пройти тренінг з митцями та експертами, які навчать гуртувати громаду та розкажуть, як можна висловити своє бачення через спільний малюнок; отримати від організаторів артпакунок – вашу команду забезпечать фарбами, полотном та пензлями; провести подію 24 серпня 2021 року - намалювати свій малюнок на полотні; представити свою громаду в національному молодіжному артпроєкті та отримати шанс створити крутий мурал у вашому селі чи місті.

Читайте також: МКІП оголосило кастинг на фестиваль Малюй.ua

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та інформаційної політики оголосило про старт відбору на конкурс для молодих композиторів, який присвячений пам'яті видатного українського композитора Мирослава Скорика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-