«Кіновернісаж просто неба» покаже фільм «Мої думки тихі» мовою жестів

«Кіновернісаж просто неба» покаже фільм «Мої думки тихі» мовою жестів

Укрінформ
Цієї п’ятниці, 23 липня, у межах «Кіновернісажу просто неба» відбудеться спеціальний показ фільму «Мої думки тихі» з перекладом жестовою мовою.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу.

«Завдяки соціальній ініціативі «Дивись, як чутно», що створена медіасервісом MEGOGO, люди з порушеннями слуху зможуть побачити найкасовіший український фільм 2020 року. Подія відбудеться у літньому кінотеатрі в парку імені Тараса Шевченка. Вхід вільний, тож усі охочі зможуть безкоштовно подивитися авторську комедію режисера Антоніо Лукіча. Початок о 21:30», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, фільм «Мої думки тихі» надано кінокомпанією «Артхаус Трафік». Переклад жестовою мовою реалізовано соціальною ініціативою MEGOGO «Дивись, як чутно».

За сюжетом фільму, звукорежисер і композитор Вадим, зазнавши безліч невдач у роботі та особистому житті, отримує можливість, про яку і думати не міг. Усе, що потрібно герою Андрія Лідаговського, аби поїхати в омріяну Канаду з «незручної» України, — записати голоси закарпатських тварин. Однак виявляється, що все значно складніше, адже головним супутником у новій роботі буде людина, яка для цього аж ніяк не годиться, - мама Вадима у виконанні Ірми Вітовської.

Читайте також: Презентували трейлер продовження комедії «Мої думки тихі»

Як повідомлялося, у Києві, в парку імені Тараса Шевченка, з 25 червня до 25 серпня проходить «Кіновернісаж просто неба 2021». Проєкт вдруге організовує кінокомпанія UP UA STUDIO («Сіль для моря», «Між нами», «Халепа на 5 Baksiv», «В радості і тільки в радості», «Людина божественна», «Швидка на периферії»). Проходить він за підтримки Державного агентства України з питань кіно та за сприяння Київської міської державної адміністрації та Шевченківської РДА.

Соціальна ініціатива «Дивись, як чутно», заснована медіасервісом MEGOGO, створює можливості перегляду найкращого світового контенту для глядачів із вадами слуху, роблячи переклад жестовою мовою, а також — з проблемами зору, створюючи тифлокоментарі. На MEGOGO є окремий розділ із продуктами жестовою мовою і доступний інтерактивний телеканал «Дивись, як чутно», який збирає подібний контент для глядачів різного віку.

«Дивись, як чутно» проводить безкоштовні кінопокази та інші культурні події для всіх охочих. Більше інформації та анонсів подій — в офіційній групі проєкту у Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-