На Одеський кінофестиваль приїде зірка серіалу «Алієніст»

На Одеський кінофестиваль приїде зірка серіалу «Алієніст»

Укрінформ
Гостями 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю стануть дворазовий номінант на «Золотий глобус» та премію BAFTA Даніель Брюль та кінопродюсер Мальте Ґрунерт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОМКФ.

«Разом вони представлять свій новий спільний фільм «Поганий сусід» та проведуть майстер-клас, яким відкриють Літню кіношколу 12-го ОМКФ», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, трагікомедія «Поганий сусід» - режисерський дебют Даніеля Брюля, у якому він зіграв гіперболізовану версію самого себе. У фільмі Брюль досліджує теми джентрифікації та соціальної нерівності в Берліні. За сюжетом, головний герой Даніель - відомий актор, який разом з дружиною та дітьми живе у пентхаузі в стильному районі Пренцлауер-Берґ. Одного ранку він готується полетіти до Лондона на кінопроби до супергеройського блокбастеру, але дорогою заходить у бар, де зустрічає свого сусіда. Той явно знає набагато більше про Даніеля, ніж герой собі уявляв...

Читайте також: На Одеському кінофестивалі покажуть фільми з Канн

Восени кінодистриб'юторська компанія «Своє кіно» випустить стрічку “Поганий сусід” в національний прокат.

Даніель Брюль почав свою акторську кар’єру ще в дитинстві, дебютувавши на німецькому телебаченні. Значний успіх актору принесла трагікомедія Вольфґанга Беккера «Ґуд бай, Ленін!», в якій він зіграв головну роль і отримав за неї премію Європейської кіноакадемії. Наступною гучною роботою для актора стала біографічна драма режисера Рона Говарда «Гонка». За роль автогонщика Нікі Лауди Даніель Брюль був номінований на «Золотий глобус» і премію BAFTA. Актор також відомий за такими фільмами, як «Ультиматум Борна», «Безславні виродки», «П’ята влада», «Перший месник: Протистояння», «Kingsman: Велика гра» та серіалом «Алієніст».

Читайте також: ОМКФ-2021 відбудеться у новому форматі з акцентом на національне кіно

Серед найвідоміших проєктів з продюсерського доробку Мальте Ґрунерта - шпигунський трилер режисера Антона Корбейна «Найнебезпечніша людина», який було номіновано на «Оскар», військові драми «Моя земля» Мартіна Зандвлієта та «Наслідки» Джеймса Кента з Кірою Найтлі та Александром Скашгордом в головних ролях. Мальте Ґрунерт також виступив продюсером стрічки Брюля «Поганий сусід», який вперше був представлений на Берлінському кінофестивалі. Наразі у розробці перебуває серіальна адаптація «Бляшаного барабана» та рімейк культового французького фільму «Шукачі пригод».

Як повідомляв Укрінформ, 12-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 14 до 21 серпня, головним фокусом ОМКФ 2021 стане національне кіно. Придбати фестивальні абонементи можна за посиланням: https://bit.ly/31wldYJ. Також доступні абонементи «Літня кіно школа»: https://bit.ly/3xtfZur.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-