На «Файне місто» запросили російські гурти - влада Тернополя поскаржилася СБУ

На «Файне місто» запросили російські гурти - влада Тернополя поскаржилася СБУ

Укрінформ
Тернопільська міська рада звернулася до СБУ та Нацполіції, щоб там перевірили законність перебування в Україні російських гуртів, які запрошені на музичний фестиваль «Файне місто».

Про це повідомляють у пресслужбі Тернопільської міської ради, передає Укрінформ.

"Днями націоналістична організація міста звернула увагу громадськості на факт приїзду на музичний фестиваль «Файне місто» декількох російських гуртів. Реагуючи на це, міська рада направила лист-звернення до організаторів фестивалю щодо неможливості участі гуртів з Росії та надіслала відповідний лист до Служби безпеки України та Національної поліції України в Тернопільській області, у якому просить здійснити належну перевірку запрошених гуртів на предмет легітимності їх в’їзду та перебування в Україні", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Тернопільська міськрада офіційно заявила, що не є співорганізатором цього музичного фестивалю. А сам захід відбувається на території, яка належить державному підприємству, та розташована за 7 км від обласного центру.

Читайте також: МКІП включило Кіркорова у «чорний список»

Там додали, що за роки проведення фестиваль «Файне місто» став територією єднання України, музичною подією року в Україні. На захід приїжджають тисячі туристів з різних областей.

Як зазначають організатори, фестиваль «Файне місто» цього року пройде із 28 липня по 1 серпня. Серед учасників, заявлених на сайті фестивалю, є чотири гурти з Росії – це Louna, Anacondaz, "Порнофільми" та Wildways.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-