Зеленський привітав Вахтанга Кікабідзе з днем народження

Зеленський привітав Вахтанга Кікабідзе з днем народження

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав грузинського кіноактора Вахтанга Кікабідзе з днем народження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Глави держави.

“Перебуваючи з робочим візитом у Грузії, Президент України Володимир Зеленський поспілкувався телефоном з відомим співаком, кіноактором та кінорежисером, заслуженим артистом України Вахтангом Кікабідзе і привітав його з днем народження”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: МКІП на прохання СБУ виключило Кіркорова з «чорного списку»

Глава держави побажав Кікабідзе міцного здоров’я.

“Ми вас в Україні дуже любимо й поважаємо. Приїжджайте до нас, будемо дуже вас чекати на День Незалежності”, – наголосив Президент.

Як повідомлялося, Вахтанг Кікабідзе народився 19 липня 1938 року в Тбілісі. Кікабідзе - співак, кіноактор, кінорежисер, заслужений артист України та лауреат багатьох міжнародних пісенних конкурсів і кінофестивалів.

Читайте також: Солісти ансамблю ЗСУ йдуть із телепроєкту через участь Валерія Меладзе

Актор відмовився від російського ордена “Дружби” через конфлікт у Південній Осетії в серпні 2008 року. Кікабідзе скасував ювілейні концерти в Москві, заявивши, що зв'язку з військовими діями Росії проти Грузії — не може приймати нагороди та виступати з концертами. Відтоді більше не був у Росії.

У 2019 році виступав в містах на сході України (Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне) на честь 5-річчя визволення від російсько-терористичних загарбників.

Фото: cv.wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-