Виставку «Чорнобиль. Подорож» на ВДНГ у Києві продовжили до 25 липня

Виставку «Чорнобиль. Подорож» на ВДНГ у Києві продовжили до 25 липня

Укрінформ
Роботу мультимедійної виставки «Чорнобиль. Подорож» у павільйоні №1 на столичній ВДНГ продовжили до 25 липня.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори проєкту.

«За ініціативи Офісу Президента та за численними проханнями відвідувачів роботу мультимедійної виставки «Чорнобиль. Подорож» у павільйоні №1 на ВДНГ продовжили до 25 липня включно. Безкоштовні екскурсії експозицією, що присвячена 35-річчю чорнобильської катастрофи, проведуть керівниця проєкту Ярослава Гресь, куратор Павло Гудімов і головна менеджерка Юлія Соловей», - зазначили організатори.

Екскурсії проводитимуться у вівторок, середу та п’ятницю о 18:00, в суботу і неділю — об 11:00 і 13:00. Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Відвідувачі «Чорнобиль. Подорож» зможуть: вирушити у VR-подорож зоною відчуження та оглянути її з висоти пташиного польоту; зазирнути в інтерактивні біноклі та побачити диких тварин Чорнобильського біосферного заповідника - найбільшої природоохоронної території України; роздивитись Кубок володарів кубків УЄФА, який київський «Динамо» виборов 1986 року за кілька днів після аварії на ЧАЕС; побачити десятки робіт авторів з усього світу: від картин Марії Примаченко до відео "Marooned" гурту Pink Floyd, що було знято в Прип’яті; завдяки інтерактивним експонатам дізнатись про те, як утворюється електроенергія на атомній станції, чи працює зараз ЧАЕС та яким може бути майбутнє зони відчуження.

Читайте також: В Україні почали зйомки документального серіалу «Чорнобиль»

Як повідомлялося, до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи у павільйоні ВДНГ підготували виставку «Чорнобиль. Подорож». 5 травня вона відкрилася для всіх охочих. Ця виставка – унікальна можливість поглибити свої знання про трагічну сторінку нашої історії.

У Міжнародний день захисту дітей мультимедійна виставка «Чорнобиль. Подорож» на ВДНГ запустила екскурсійну програму для дітей віком від 9 до 16 років.

Проєкт «Чорнобиль. Подорож» створено за ініціативи Офісу Президента. Виставку реалізувала агенція Gres Todorchuk. Організатори - Міністерство культури та інформаційної політики, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів, Державне агентство з управління зоною відчуження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-