Ткаченко порадив українські стрічки, які можна зараз подивитися в кіно

Ткаченко порадив українські стрічки, які можна зараз подивитися в кіно

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає ходити на українські кіноновинки.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

"Літо обіцяє бути насиченим на українські кіноновинки. Як художні, так і анімаційні – для походів з малечею. У таку cпеку сховатися у темному залі із попкорном - ідеальний варіант відпочинку. Тим більше, коли показують захоплююче кіно", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що вже зараз можна сходити на: мультфільм, який розповідає про пригоди дівчинки та маленького робота Віктора, які вирушили на пошуки її дідуся - «Віктор_Робот»; документальний фільм про українську музику 70-х - «Вусатий фанк»; естетичну монохромну мелодраму про неочікувану зустріч хірурга та невідомої загадкової дівчини - «Ми є Ми поруч»; фільм про невеличке селище, що збирає тисячі паломників з року в рік - «Зарваниця»; спортивну драму за реальною історією української чемпіонки Оксани Ботурчук - «Пульс».

Читайте також: У Каннах покажуть дві стрічки від України

"З часом вітчизняних стрічок в кінотеатрах стає все більше і більше. Різних жанрів та форматів. Це – результат роботи Держкіно та пітчингів. Підтримуймо українське разом. І формуємо попит як глядачі. Обмежень щодо посадки немає, тож зали чекають на нас. Квитків багато не буває, як і хороших фільмів", - додав Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві, у парку ім. Тараса Шевченка, працює літній кінотеатр з безкоштовними показами. Сеанси триватимуть до 25 серпня.

На фото: мультфільм "Віктор_Робот" Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-