Львівська опера влаштувала парад з нагоди завершення театрального сезону

Львівська опера влаштувала парад з нагоди завершення театрального сезону

Фото
Укрінформ
Понад 60 акторів Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької 4 липня вийшли на парад в центрі міста перед останньою виставою 121-го сезону, а саме оперою «Лис Микита» Івана Небесного.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила керівниця літературно-драматичної частини Львівської опери Стефанія Олійник.

«Це була ідея генерального директора, художнього керівника Львівської опери та режисера вистави «Лис Микита» Василя Вовкуна. Ми довго думали, чим здивувати на завершення сезону глядачів і вперше вирішили влаштувати такий вуличний парад, під час якого понад 60 загримованих в костюмах акторів під музику з вистави пройшлися на площі перед театром», - розповіла Олійник.

Актори Львівської опери влаштували парад в центрі міста / Фото Руслана Литвина

За її словами, парад став неймовірним сюрпризом для публіки. Адже у вихідний день на площі перед оперним театром у Львові надзвичайно багато туристів, містян, але найбільше тішилися діти, для яких яскраві костюми та макіяж акторів стали справжньою атракцією.

Читайте також: У Театрі на Подолі покажуть моновиставу про снайпера «Лицар храму»

Дійство продовжило звучання духового квінтету з балкона театру, доки глядачі заходили до фоє Львівської національної опери та фотографувалися біля банера «Лис Микита».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-