В Україну заборонили в'їзд на три роки російському актору і телеведучому

В Україну заборонили в'їзд на три роки російському актору і телеведучому

Укрінформ
В аеропорту «Жуляни» прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» прийняли рішення про заборону в'їзду в Україну російському актору і телеведучому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Росіянин 1974 року народження прибув в Україну, маючи посвідку на постійне проживання в нашій країні. Проте прикордонники встановили факти незаконного відвідування ним тимчасово окупованого Криму", - ідеться у повідомленні.

Сьогодні іноземець, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України, залишав Україну рейсом "Київ - Варшава".

Читайте також: В Україну заборонили в’їзд російській акторці, яка знімалася в серіалі у Криму

Після оформлення його на виліт прикордонники на три роки заборонили порушнику в’їзд на територію нашої держави, згідно з вимогами статті 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства".

"Також Держприкордонслужба України готує лист до підрозділу Державної міграційної служби України з ініціативою анулювати іноземцю-порушнику посвідки, яка дає йому право на тимчасове проживання в Україні", - зауважили у ДПСУ.

Як стало відомо Укрінформу із власних джерел, йдеться про російського актора, телеведучого та радіоведучого Оскара Кучеру.

Як повідомляв Укрінформ, 13 червня прикордонники не пропустили через українсько-молдавський кордон російську акторку озвучування та дубляжу.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-