Український актор зіграє одну з головних ролей у французькому серіалі

Український актор зіграє одну з головних ролей у французькому серіалі

Фото
Укрінформ
Одну з головних ролей у французькому англомовному серіалі «Інфініті», що частково знімався в Україні, зіграє українець Анатолій Панченко, котрий до цього вже знявся у відомому французькому телешоу «Бюро легенд».

Про це актор повідомив у коментарі Укрінформу.

«Я пройшов шлях великої кількості спроб і помилок і, будучи великим фанатом кіно, навіть не думав, що колись сам буду у ньому зніматись. Але після зйомок у французькому шпигунському серіалі-трилері «Бюро легенд», я отримав одну з головних ролей в новому французькому фантастичному серіалі «Інфініті», більша частина якого була знята в Україні, і зараз його зйомки тривають в інших країнах», - розповів Панченко.

Актор народився і виріс в Донецьку, після 2014 року переїхав до Києва, де продовжив навчання в КПІ. Згодом пішов у море працювати на круїзних судах, а пізніше поїхав навчатися акторській майстерності до студії в Лос-Анджелесі та в Нью-Йоркській кіноакадемії.

Як повідомляв Укрінформ, зйомки англомовного серіалу про космос «Інфініті» для французького мовника «CANAL+» проходили в Україні в березні 2021 року і здійснювалися французьким продакшном «Federation Entertainment» разом з компанією «Apple Tree Vision».

Це - шестисерійна детективна драма, більшість серій знімали в Україні, а частину в Казахстані на полігоні Байконур та у Парижі. Наразі українська частина фільмування вже завершилась і зйомки перемістилися в Казахстан. Випуск стрічки планується на 2022 рік.

Читайте також: Міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат» оголосив переможців у Трускавці

Режисером трилера став Тьєррі Пуаро, який працював над серіалом «Black Spot» на Netflix, а оператором-постановником – Крістоф Нуєнс, відомий роботою над нетфліксівським «Люпеном».

Анатолій Панченко стане партнером по зйомкам з такими акторами, як Селін Саллетт («Будинок терпимості»), Влад Іванов («Крізь сніг»), Еллора Торчія («Сонцестояння»), Лорен Капелутто («Black Spot»), Джаррет Мерц («Страсті Христові») та Каріна Арутюнян («Бюро Легенд»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-