Зеленський накупив новинок на Книжковому Арсеналі

Зеленський накупив новинок на Книжковому Арсеналі

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський із першою леді Оленою Зеленською відвідали Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», на якому придбали, зокрема, видання, які перемогли на конкурсі найкращого книжкового дизайну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

«Серед придбаних Володимиром Зеленським книг є майже всі переможці конкурсу «Найкращий книжковий дизайн-2021». Зокрема видання «Куди і звідки» творчої майстерні «Аґрафка», що отримало Гран прі конкурсу та перемогу у номінації «Дитяча книга»», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На «Книжковому арсеналі» оголосили найкрасивішу книжку року

Зеленський на Книжковому Арсеналі придбав видання-переможці конкурсу найкращого книжкового дизайну / Фото: Мистецький Арсенал

Серед книг, яке придбало президентське подружжя, - «НАРБУТ. Студії. Спогади. Листи. (Реконструкція знищеного 1933-го року «Нарбутівського збірника»)» видавництва «Родовід»; «Польоти уві сні та наяву» видання «Національного центру Олександра Довженка»; «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР» видавництва «Віват»; «Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грібаускайте» видавництва «Наш формат»; «Україна. Їжа та історія» видавництва « їzhak» за підтримки Українського інституту; «Куди і звідки» від Видавництва Старого Лева.

Читайте також: Воркшопи, дискусії та літературні читання: програма другого дня «Книжкового Арсеналу»

Як повідомляв Укрінформ, Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відкрився 23 червня в українській столиці. Він триватиме до 27 червня в Мистецькому арсеналі, де впродовж п’яти днів презентуватимуть свою книжкову продукцію 145 видавництв і відбудеться майже 300 подій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-