На Leopolis Jazz Fest пускатимуть гостей із негативним COVID-тестом

На Leopolis Jazz Fest пускатимуть гостей із негативним COVID-тестом

Укрінформ
Фестиваль Leopolis Jazz Fest відбуватиметься в новому форматі проведення масштабних заходів.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Нарешті пандемія потроху відступає, Україна в зеленій зоні, а це означає, що все буде джаз! Із величезним задоволенням взяв участь у пресконференції міжнародного джазового фестивалю Leopolis Jazz Fest. Відсьогодні у Львові декілька днів лунатиме надзвичайний спектр джазових композицій від світових зірок. Фактично, це новий формат проведення масштабних заходів з максимальним комфортом для відвідувачів, який нам вдалося досягти разом із організаторами та львівською мерією", - написав Ткаченко.

Читайте також: Із Києва до Львова запустили перший «Джазовий експрес»

Він зазначив, що на фестивалі впроваджується досвід пропуску гостей на захід із негативним результатом тесту, що далі дозволяє перебувати їм на території без маски, але зі спеціальним браслетом. "І головне, концертно-розважальна індустрія відроджується!", - додав Ткаченко.

Як повідомлялося, сьогодні, 24 червня, у Львові стартує Музична подія року в Україні — Leopolis Jazz Fest. На ньому виступатимуть всесвітньо відомі музиканти, як-от SEAL, Авішай Коен, Кріс Ботті, Камасі Вашингтон, оркестр Jazz at Lincoln Center Orchestra на чолі з Вінтоном Марсалісом, Катрін Віндфельд та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-