«Французька весна»: в Маріїнському парку дадуть джазовий концерт

«Французька весна»: в Маріїнському парку дадуть джазовий концерт

Укрінформ
Французький гурт Ozma в межах фестивалю «Французька весна» дасть 25 червня джазовий концерт у столичному Маріїнському парку.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці Французький інститут в Україні.

"Вікенд просто неба на сцені "Мушля" вже цього тижня. Це означає, що прийшов час познайомити вас з першою подією, яка пройде в рамках прекрасного проєкту "Пленер у Маріїнському парку / Plein air au parc Mariinsky". Ми починаємо з джазового концерту від французького гурту Ozma, який вперше в Україні зіграє свій 7-й альбом Hyperlapse", - йдеться у повідомленні.

У Французькому інституті поінформували, що джазовий концерт квінтету Ozma, який очолює ударник Стефан Шарле, відбудеться 25 червня о 21.30 у Маріїнському парку на сцені "Мушля".

Вікенд просто неба на сцені «Мушля» триватиме до 27 червня. В межах проєкту "Пленер у Маріїнському парку" 26 червня відбудеться кіноконцерт українського композитора Антона Байбакова, який на замовлення Французького інституту в Україні написав музику до кількох стрічок французького авангарду, а 27 червня в "Мушлі" покажуть кінофільм «Школа хороших дружин» від Мартена Прово, який отримав премію Сезар за найкращий дизайн костюмів.

Читайте також: Черкаси стануть дев'ятим містом України, яке прийматиме фестиваль «Французька весна»

Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Вхід на всі заходи проєкту вільний у межах наявних місць, носіння захисних масок є обов'язковим, попередили у Французькому інституті.

Фото: @InstituFrancaisUkraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-