Комедію-квест «Де гроші», яку режисує DZIDZIO, планують випустити в прокат у жовтні

Комедію-квест «Де гроші», яку режисує DZIDZIO, планують випустити в прокат у жовтні

Фото
Укрінформ
У Києві на Кіностудії імені Олександра Довженка проходять зйомки комедії-квесту «Де гроші».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми знімаємо фільм «Де гроші» - суперкомедію, яка змусить усіх плакати, сміятися… У прекрасному павільйоні Кіностудії імені Довженка, де знімалися історичні фільми, знімаємо зараз ми», - сказав режисер фільму та виконавець головної ролі Михайло Хома (DZIDZIO).

За його словами, команда вже відпрацювала 10 знімальних днів, попереду - ще 13.

"Вже половина фільму змонтовано - те, що ми відзняли", - додав Хома.

Він зазначив, що квест-комедія є унікальним жанром, тому що глядачі разом з героями фільму будуть шукати гроші.

Комедію-квест «Де гроші» планують випустити в прокат у жовтні / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його: всі в цьому будинку шукають гроші.

«Коли ти доходиш до певного етапу в житті, то починаються запитання. Вони стосуються якраз нашого фільму. Фільм про старість та молодість, про багатство та бідність, про творчість та бізнес», - каже режисер.

Читайте також: У Миколаєві знімають реаліті-шоу для популяризування вітрильного туризму

Він додав, що фільм буде дубльований англійською мовою, щоб потім продавати його за кордоном.

За словами продюсера фільму та директора DZIDZIOFILM Діани Юраш, в одному з павільйонів Студії Довженка побудовано інтер’єрні декорації будинку на кілька кімнат, серед яких - спеціальна кімната-квест із елементами, що обертаються та видозмінюють приміщення.

«Ми взяли один з найбільших павільйонів - це 1650 квадратних метрів. І є у нас геніальний художник-постановник ... Максим Німенко, який запропонував концепцію, і вони побудували цей квест-будинок інтер’єрно, де рухаються стіни, опускаються стелі і багато чого іншого. Це дуже красиво. Ми затратили багато часу і багато фінансів, але воно варте цього», - переконана Юраш.

Вона зазначила, що фільм планується випустити в кінопрокат уже в жовтні.

Головні ролі у фільмі виконують видатна українська акторка театру та кіно Ада Роговцева, Михайло Хома (DZIDZIO), Сергій Либа та Анна Буткевич. У фільмі також знімаються Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, Любов Тимошевська, Наталя Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-