УКФ представили нового виконавчого директора

УКФ представили нового виконавчого директора

Укрінформ
Наказом Міністерства культури та інформаційної політики № 256-к від 10 червня виконавчим директором Українського культурного фонду з 14 червня призначено Владислава Берковського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті УКФ.

«У понеділок, 14 червня, відбулось офіційне представлення виконавчого директора колективу Фонду за участю Лариси Петасюк, заступниці міністра культури та інформаційної політики України. Учасники наради обговорили поточний стан справ УКФ та поетапність розробки нового стратегічного Плану діяльності Фонду, необхідність і важливість внесення якісних змін до Закону України про УКФ, дотичних постанов та інших нормативних актів, аби гарантувати заявникам своєчасність отримання грантів», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, Петасюк підтримала новопризначеного очільника УКФ, а також запевнила, що Міністерство культури та інформаційної політики готове й надалі сприяти вдосконаленню діяльності Фонду.

Читайте також: Ткаченко скасував зустріч із наглядовою радою УКФ

«Перед нами стоять амбітні завдання, тож сподіваюся на взаємну підтримку, допомогу і високий професіоналізм. Зі свого боку я націлений максимально сприяти розвитку діяльності Українського культурного фонду як у національному, так і світовому культурному просторі, готовий чути кожного з вас, тож відкритий до ідей та ініціатив. Впевнений, що разом та у тісній співпраці з міністерством ми досягнемо поставлених цілей», – акцентував, звертаючись до колективу, Берковський.

Читайте також: Ткаченко каже, що криза управління УКФ назрівала давно

Як повідомляв Укрінформ, під час фінального етапу конкурсу 27 квітня наглядова рада Українського культурного фонду обрала Владислава Берковського виконавчим директором УКФ.

Берковський є фахівцем з державної політики в архівній сфері, джерелознавецем, кандидатом історичних наук. У 2000 закінчив гуманітарний факультет Національного університету «Острозька академія». У лютому 2012 закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Управління суспільним розвитком». Із 2015 року очолює Центральний державний кінофотофоноархів України ім. Пшеничного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-