Переможець Євробачення отримав негативний тест на наркотики

Переможець Євробачення отримав негативний тест на наркотики

Укрінформ
Давид Даміано, соліст італійського гурту Maneskin, який здобув перемогу на Євробаченні-2021, отримав негативний результат тесту на вживання наркотиків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NOS.

“Даміано пройшов тест і отримав негативний результат тесту на наркотики”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що соліст гурту Maneskin пройшов тестування вчора, щоб довести, що він не нюхав кокаїн в очікуванні результату конкурсу Євробачення-2021.

Читайте також: Переможцем Євробачення-2021 стала Італія, Україна увійшла в ТОП-5

Як повідомляв Укрінформ, після фіналу Євробачення-2021 було оприлюднено відео із "Зеленої кімнати", де учасники конкурсу очікували результатів голосування. У якийсь момент Даміано, який сидів за столом разом з іншими учасниками гурту, нахилився до його поверхні. Через це фронтмена Maneskin запідозрили у тому, що він нюхав кокаїн. Даміано спростував це, заявивши, що збирав осколки скла від келиха, який розбив інший учасник гурту.

Читайте також: Не наркотики, а розбите скло: переможець Євробачення образився і буде проходити тест

"Ми - молоді люди, які дуже захоплюються музикою, і це затьмарює нашу перемогу. Ми пройдемо тест на наркотики і доведемо, що це все спекуляції", - сказав тоді Даміано.

Італійський гурт Maneskin переміг на Євробаченні з піснею Zitti e buoni, набравши 524 бали. Україна, яку представляв гурт Go_A, посіла п’яте місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-