Вова зі Львова дав концерт на одному з дахів Мангеттена

Вова зі Львова дав концерт на одному з дахів Мангеттена

Фото
Укрінформ
У суботу в центрі Нью-Йорка на даху школи Святого Юра на Мангеттені, облаштованому для публічних заходів, дав концерт репер Вова зі Львова (Володимир Парфенюк).

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку.

«Це був благодійний концерт, - сказав співак у коментарі Укрінформу. – Усі кошти за квитки (по 30 доларів, - ред.) підуть на культурну ініціативу Razom Culture громадської волонтерської організації «Разом для України» – на заходи, які пропагують сучасну українську культуру, музику та мистецтво у цілому світі».

Разом із репером Вовою виконувала пісні його дружина співачка Уляна Малиняк. За словами Парфенюка, вони з дружиною приїхали до Нью-Йорка на медовий місяць, а також щоб зняти кліп до нової пісні «В кожну неділю кожен то Бог» - «провокуюче до роздумів українське Євангеліє з репом».

Як пояснив Вова, він мав п’ятирічну творчу паузу з 2014 по 2019 рік. «Але знову почав робити музику, і роблю її багато, випустив за два роки 12 синглів та відеокліпів і надалі планую все робити у ще вищому темпі – випускати по одному кліпу в місяць», - сказав він.

Читайте також: Бар на Вінниччині відзначить день джазу великим концертом просто неба

Він додав, що кілька років мешкав з Уляною Малиняк у Лос-Анджелесі, але наприкінці квітня подружжя повертається до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-