Антипремія «Золота малина» назвала переможців

Антипремія «Золота малина» назвала переможців

Укрінформ
У Лос-Анджелесі напередодні вручення "Оскара" назвали переможців 41-ї антипремії в галузі кіноіндустрії - "Золота малина".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Режисерський дебют австралійської співачки Cії отримав кілька відзнак "Золота малина" - нагород голлівудської антипремії, що відзначає найгірші роботи в галузі кіноіндустрії.

Читайте також: Українська кіноакадемія оголосила номінантів на «Золоту Дзиґу»

Акторка Кейт Гадсон, яка зіграла головну роль у фільмі "Музика" названа найгіршою акторкою, її партнерка по картині Медді Зіглер - найгіршою акторкою другого плану, а сама Сія - найгіршою режисеркою.

Читайте також: Кінопремія BAFTA оголосила переможців

Фільм, в якому розповідається історія дівчини з аутизмом, зазнав критики у зв'язку з тим, що на цю роль була взята нейротипічна (тобто людина, яка не страждає розладом аутичного спектру) акторка.

Премія за найгірший фільм дісталася картині "Абсолютний доказ", в якій стверджується, що на президентських виборах у США 2020 року були фальсифікації.

Читайте також: Гільдія кіноакторів США назвала переможців щорічної премії

Режисер фільму Майк Лінделл, який також зіграв головну роль в картині, був названий найгіршим актором.

Колишній юрист експрезидента США Дональда Трампа, а також колишній міський голова Нью-Йорку Руді Джуліані отримав приз як найгірший актор другого плану за невелику роль у стрічці "Наступний фільм про Бората".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-