В Україні оголосили прийом заявок на конкурс молодих художників #МУХі2021

В Україні оголосили прийом заявок на конкурс молодих художників #МУХі2021

Укрінформ
У Міністерстві культури й інформполітики оголосили прийом заявок на конкурс молодих українських художників 2021 року.

Організатором є Щербенко Арт Центр, інформує пресслужба МКІП у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Цього року десять фіналістів конкурсу стануть учасниками групової виставки, яка відбудеться у листопаді-грудні 2021 року у просторі M17 Contemporary Art Center. Загальний призовий фонд – 70 000 грн. Переможець отримає грошову премію – 40 000 грн та можливість реалізувати власний проєкт у галерейному просторі (або під егідою) Shcherbenko Art Centre у 2022 році», - поінформували у міністерстві.

Читайте також: Українська художниця взяла участь у фестивалі коропів у Токіо

Громадянам для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно подати від трьох до п’яти реалізованих та/або нереалізованих проєктів з концепцією та візуальним супроводом (фото, відео, візуалізація) і заповнити анкету. ️Дедлайн подачі заявок — 30 квітня 2021 року, 23:59.

Серед важливих вимог для участі в конкурсі: особа має бути громадянином/громадянкою України; їй має виповнитися 21 на момент подачі заявки; і якщо особа вже була фіналістом такого конкурсу МУХі, вона не може повторно брати участь у конкурсі.

Як повідомлялося, глава МКІП Олександр Ткаченко заявляв, що очолюване ним відомство намагатиметься змінювати сприйняття до читання серед населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-