У фінал конкурсу на посаду виконавчого директора УКФ вийшли 12 кандидатів

У фінал конкурсу на посаду виконавчого директора УКФ вийшли 12 кандидатів

Список
Укрінформ
За рішенням Наглядової ради Українського культурного фонду засідання з конкурсного добору на посаду виконавчого директора УКФ відбудеться 27 квітня 2021 року о 10:00 у режимі відеоконференції.

Як повідомляється на сайті фонду, у фіналі конкурсу братимуть участь 12 кандидатів, передає Укрінформ.

«За результатами проходження технічного відбору конкурсу участь у відкритих співбесідах, що відповідають вимогам регламенту Наглядової ради Українського культурного фонду, братимуть: Берковський Владислав, Журавчак Олександр, Кужельний Микола, Кучменко Наталія, Міранков Сергій, Негрієнко Роман, Осадча Ірина, Рагімова Анастасія, Румко Жанна, Снєгур Вікторія, Соснов Олег, Стебельська Оксана», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Український культурний фонд оголосив переможців професійної премії

Засідання транслюватиметься онлайн в режимі реального часу на Youtube каналі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ».

Ознайомитися з документами учасників конкурсу можна тут.

Як повідомляв Укрінформ, на повторний конкурс на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду подавали документи 19 кандидатів.

Читайте також: Поет Рибчинський та мандрівник Сурін увійшли до Наглядової ради УКФ

29 березня 2021 року Наглядова рада УКФ, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», оголосила повторний конкурс на посаду виконавчого директора УКФ. 16 квітня було завершено прийом пакетів документів від кандидатів.

Як повідомляв Укрінформ, головою УКФ наказом Міністерства культури та інформаційної політики України від 14 квітня 2021 року було призначено Ларису Мудрак.

31 березня, відповідно до наказу МКІП, виконання обов’язків виконавчого директора УКФ було покладено на Ірину Осадчу, заступницю виконавчого директора з питань організаційного розвитку фонду, до призначення керівника фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-