Український гурт Go_A заспіває онлайн для шанувальників Євробачення

Український гурт Go_A заспіває онлайн для шанувальників Євробачення

Укрінформ
Представник України на Євробаченні-2021 гурт Go_A проведе концерт у режимі онлайн для українців за кордоном та шанувальників Євробачення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі, захід відбудеться 21 квітня о 20:00.

Після виконання хітів гурт відповість за запитання глядачів.

Трансляція також буде на Фейсбук-сторінці Євробачення та сторінці посольства України в Нідерландах.

Читайте також: Диригентка Оксана Линів — у шортлисті премії International Opera Awards

Як повідомляв Укрінформ, у нідерландському місті Роттердам розпочато будівництво сцени для пісенного конкурсу Євробачення-2021.

Організатори Євробачення-2021, що має відбутися у травні цього року в Роттердамі, вивчають усі можливі варіанти, щоб попри епідемію коронавірусу глядачі могли, не наражаючись на небезпеку, відвідати заходи конкурсу.

На всіх дев’яти шоу, зокрема, репетиціях, півфіналах та фіналі, одночасно можуть бути присутніми максимум 3500 глядачів. Усі вони повинні мати негативний результат тесту на коронавірус.

Читайте також: В Японії готують концерт пам’яті Василя Сліпака

Організатори Євробачення-2021 визначили порядок виступів учасників цього міжнародного пісенного конкурсу у півфіналах.

Представник від України гурт Go_A виступатиме у першому півфіналі 18 травня під номером 15.

Так, у першому півфіналі 18 травня виступлять такі країни: Литва, Словенія, Росія, Швеція, Австралія, Північна Македонія, Ірландія, Кіпр, Норвегія, Хорватія, Бельгія, Ізраїль, Румунія, Азербайджан, Україна, Мальта.

У другому півфіналі, 20 травня, виступлять такі країни: Сан-Марино, Естонія, Чеська Республіка, Греція, Австрія, Польща, Молдова, Ісландія, Сербія, Грузія, Албанія, Португалія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Швейцарія, Данія.

Читайте також: Творці мюзиклу «Гуцулка Ксеня» пояснили його успіх у глядачів

10 країн із кожного півфіналу отримають право на участь у великому фіналі в суботу, 22 травня. Вони приєднаються до Нідерландів як країни, що приймає Євробачення, та «Великої п’ятірки» країн-засновників цього міжнародного пісенного конкурсу: Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Великої Британії. Загалом у великому фіналі змагатимуться 26 країн. Порядок виступів визначать після завершення другого півфіналу.

Євробачення-2021 відбудеться у Роттердамі (Нідерланди), 18 травня відбудеться перший півфінал, 20 травня – другий півфінал, 22 травня – фінал.

Читайте також: Фестиваль Atlas Weekend перенесли на 2022 рік, цьогоріч обіцяють інший формат

У конкурсі мала взяти участь 41 країна. Через вибуття Білорусі, якій Європейська спілка мовників відмовила в участі через політичний характер пісні, до якої не захотіли внести зміни, та Вірменії, яка відмовилася від участі, бо не мала змоги належно підготуватися, залишилося 39 учасників.

Українці зможуть голосувати у першому півфіналі за всіх учасників, крім представників своєї країни. Український гурт Go_A виступатиме з піснею Shum.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-