Київстар ТБ ексклюзивно покаже «Скажене весілля 3»

Київстар ТБ ексклюзивно покаже «Скажене весілля 3»

PR
Укрінформ
Ексклюзивна прем’єра популярної української комедії 2021 року «Скажене весілля 3» відбудеться 20 квітня на спільній платформі групи «1+1 media» та національного телеком-оператора «Київстар» - Київстар ТБ.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

«20-го квітня на Київстар ТБ, спільній платформі групи 1+1 media та Київстар, вперше в Україні відбудеться ексклюзивна прем’єра найпопулярнішої вітчизняної комедії 2021 року – «Скажене весілля 3», - йдеться у повідомленні.

У компанії розповіли, що стрічка виробництва FILM.UA Group і Prototype Production, режисером якої став Любомир Левицький, а продюсерами – Юрій Горбунов, Ірина Костюк і Надія Коротушка, вийшла у кінопрокат 25 лютого 2021 року і за цей час здобула велику прихильність глядачів, про що свідчать результати касових зборів. Лише за перший тиждень прокату проєкт зібрав понад 10 млн грн. За весь період кінотеатральних показів, які тривають уже сьомий тиждень, сумарний бокс-офіс «Скаженого весілля 3» перетнув позначку в 1 млн доларів (а це понад 297 тис. квитків).

«Реальність змінюється, а з нею і наш кіноринок, тому всі, хто через зачинені кінотеатри чи  дозволену 50%-ву заповнюваність кіносеансів не встиг переглянути третю частину легендарної франшизи,  зможуть легально зробити це онлайн завдяки нашим партнерам – компанії Київстар і групі 1+1 media», – розповів продюсер фільму Юрій Горбунов.

Керівник проєкту Київстар ТБ з боку 1+1 media Павло Рибак зазначив, що надзвичайно приємно, коли такий популярний фільм всього через півтора місяця ексклюзивно потрапляє на платформу Київстар ТБ, де кожен зможе переглянути стрічку онлайн. «Попри локдауни й інші обмеження  кожен охочий зможе насолодитися цією прекрасною стрічкою онлайн. Ми раді бути частиною такої важливої події та обіцяємо в майбутньому ще дуже багато приємних сюрпризів для наших користувачів», – сказав він.

Своєю чергою маркетинг-директор Київстар Павло Даніман висловив задоволення, що фільм виходить саме на платформі Київстар ТБ, і тим самим оператор може підтримати український кінематограф. «Це буде перший фільм, який можна буде сплатити за допомогою кредитної картки та зберегти його в своїй бібліотеці. А завдяки найбільшій мережі 4G від Київстар, переглянути його можна будь-де і будь-коли без плати за трафік», – додав він.

Читайте також: Київстар запроваджує для бізнес-клієнтів новий сервіс захисту від кібератак

Фільм є третьою частиною кінофраншизи «Скажене весілля». Прем'єри двох попередніх частин відбулися у 2018 та 2019 роках відповідно. На глядачів чекає продовження весільних історій родини Середюків. Тепер на черзі – весілля наймолодшого сина Захара. Наречена Захара – дочка циганського барона Рада – дуже сподобалася Середюкам і знайшла з ними спільну мову, тільки це не стало запорукою спокійного святкування. Глядачі побачать, як розгортатимуться події третього «скаженого» весілля.

У продовженні популярної комедії, крім уже відомих зірок - Юрія Горбунова, Потапа (Олексія Потапенка), Позитива (Олексія Завгороднього), Петра Бампера та Олега Винника – глядачі матимуть змогу побачити ще й нові зіркові обличчя - Надію Мейхер, Анну Трінчер і Валерію Товстолес. Акторський склад поповнили молоді українські актори В’ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн, які виконали ролі нареченого та нареченої. Також повертаються улюблені персонажі перших двох частин, яких зіграли Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько й Арам Арзуманян. Роль батька нареченої зіграв народний артист України Ігор Крикунов, а актори циганського театру «Романс» влаштують у кадрі справжній циганський табір з піснями, кіньми та іншими традиційними ромськими  атрибутами.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-