На посаду виконавчого директора УКФ подали заяви 19 кандидатів

На посаду виконавчого директора УКФ подали заяви 19 кандидатів

Укрінформ
На повторний конкурс на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду подали документи 19 кандидатів.

Як передає Укрінформ, пакети документів учасників другого конкурсу оприлюдено на сайті УКФ.

Як зазначили у фонді, 29 березня 2021 року Наглядова рада Українського культурного фонду, відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд», оголосила конкурс на посаду Виконавчого директора Українського культурного фонду. 16 квітня було завершено приймання пакетів документів від кандидатів.

«Загалом на конкурс на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду надійшло 19 пакетів документів. Згідно з процедурою конкурсного відбору Український культурний фонд публікує отримані пакети документів кандидатів на посаду виконавчого директора», - йдеться в повідомленні.

У переліку претендентів: Владислав БерковськийАнна Брагіна, Юлія ГершунНаталія ГордіюкОлександр Журавчак, Анна КатрулінаОлександр КійченкоМикола Кужельний, Наталія КучменкоЛеся МиськівСергій МіранковРоман Негрієнко, Ірина ОсадчаДарья Пушкарьова, Анастасія РагімоваЖанна Румко, Вікторія СнєгурОлег СосновОксана Стебельська.

В УКФ повідомили, що після проведення технічного відбору пакетів документів кандидатів, відповідно до регламенту Наглядової Ради, відбудуться відкриті співбесіди з кандидатами та обрання виконавчого директора Фонду шляхом голосування. Про дату, час та місце трансляції співбесід буде повідомлено пізніше.

Читайте також: В УКФ відібрали проєкти до освітньої частини програми Культура+

Як повідомляв Укрінформ, головою УКФ наказом Міністерства культури та інформаційної політики від 14 квітня 2021 року було призначено Ларису Мудрак.

29 березня 2021 року Наглядова рада Українського культурного фонду відповідно до Закону України «Про Український культурний фонд» оголосила повторний конкурс на посаду виконавчого директора УКФ.

31 березня, відповідно до наказу МКІП, виконання обов’язків виконавчого директора УКФ було покладено на Ірину Осадчу, заступницю виконавчого директора з питань організаційного розвитку фонду, до призначення керівника фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-