Фільм «Іван Сила» тепер можна подивитися онлайн

Фільм «Іван Сила» тепер можна подивитися онлайн

Укрінформ
В онлайн-кінотеатрі Державного агентства з питань кіно з'явився дитячий пригодницький фільм Віктора Андрієнка та Ігоря Письменного «Іван Сила».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства.

Прототипом головного героя фільму «Іван Сила» став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який достойно пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетом сили й духу.

Дія стрічки розгортається в Європі початку XX століття. Як зазначається, всі персонажі, включно з численною масовкою, одягнені в історичні костюми, надані для картини чеською кіностудією «Баррандов», усі сцени зняті в будівлях і справжніх інтер’єрах тієї епохи. Крім того, й усі видовищні та силові трюки виконані у фільмі наживо.

Читайте також: Фільм «Стрімголов» тепер можна подивитися онлайн

«Ми знімали хорошу історію про хорошого хлопця. Показували реальні життєві ситуації, в яких може опинитися кожен з нас, і шукали вихід - не просто правильний, а гідний. Оскільки фільм орієнтований на дитячо-юнацьку аудиторію - хоча я впевнений, що в результаті фільм вийшов сімейним, - хочу відзначити, що ніякого моралізаторства у нас в картині немає. Герої розкриваються через вчинки», - зауважує Ігор Письменний.

Автори сценарію та режисери - Віктор Андрієнко та Ігор Письменний. Фільм поставлений за мотивами книжки Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили».

У ролях – Дмитро Халаджи, Леонід Шевченко, Іванна Сахно, Віктор Андрієнко, Ольга Сумська, Ігор Письменний, Василь Вірастюк, Алла Приходько. Продюсери – Ігор Філіппов, Андрій Суярко, Алла Овсяннікова.

Картину створено кінокомпанією"Інсайт Медіа" за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Загальна вартість виробництва фільму 15 млн 631 тис. 800 грн, з яких 15 млн 514 тис. 800 грн становить державна фінансова підтримка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-