Німецький фонд Mitteldeutsche допоможе зняти драму «Редакція»

Німецький фонд Mitteldeutsche допоможе зняти драму «Редакція»

Укрінформ
Команда ігрового повнометражного фільму «Редакція/The Editorial Office», що на стадії препродакшену, має нового копродукційного партнера.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Стрічка, яка стала одним з переможців 14-го конкурсного відбору кінопроєктів Держкіно, підтримана німецьким фондом Mitteldeutsche Medienfoerderung. Німецьким копродюсером стрічки виступила компанія Elemag Pictures», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Фільм відкриття, програма та формат: організатори розповіли про цьогорічну «Молодість»

«Редакція» - це драма з елементами комедії, що висвітлює одну з найгостріших і значущих проблем цифрової ери - життя людини у світі постправди серед заангажованих ЗМІ та всюдисущих соцмереж. Головний герой Юра, молодий співробітник природничого музею, вирушає в експедицію на пошуки рідкісного ховраха, але стає свідком підпалу лісу. Він приносить фото підпалювачів у редакцію місцевої газети і залишається в ній працювати. Юра розпочинає власне розслідування щодо того, кому вигідні підпали та чому горять ліси.

Читайте також: В Україні готуються знімати фільм «Шттл» в копродукції з Францією і Бельгією

Автори сценарію - Алла Тютюнник, Роман Бондарчук і Дар’я Аверченко, оператор - Вадим Ільков.

Продюсери картини - Дар’я Бассель, Дар’я Аверченко (Україна), Таня Георгієва-Вальдхауер (Німеччина). Виробництво — Moon Man за підтримки Держкіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-