Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі

Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі

Фото
Укрінформ
Народна депутатка України від "Євросолідарності" та командир добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі.

Про це Зінкевич повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Нещодавно мене запросили стати моделлю... для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Колись, малечею, я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею)) Майстриня Анастасія Недолуженко перевершила усі очікування, ще й вручила "моїй" ляльці жовто-блакитний прапор! Все як у житті", – розповіла парламентарій.

Над проєктом «Barbie: Пані України» працювали десятки талановитих лялькових майстрів України. Ляльку у візку з Яни Зінкевич робила одеситка Анастасія Недолуженко.

Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі Фото: Яна Зінкевич/ФБ

Загалом зроблено 36 ляльок, прототипами їх стали відомі особистості минулого та сьогодення, які внесли вагомий вклад у культуру України, залишили слід в історії, власними силами досягли успіху.

Читайте також: Леся Українка, Alyona Alyona, Руслана: відомих українок "перетворили" на Барбі

Лялька Яни Зінкевич - під номером 19.

"Просто неймовірно бути поруч в рейтингу з Княгинею Ольгою, Лесею Українкою та іншими неймовірними українками!", - пише Зінкевич.

У проекті також є ляльки Трипільської жриці, княгині Євпраксії, Квітки Цисік, Катерини Білокур, Руслани, Ольги Фреймут та інших відомих жінок.

Виставки ляльок демонструватимуть в Одесі та Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-