Головою Українського культурного фонду призначили Ларису Мудрак — МКІП

Головою Українського культурного фонду призначили Ларису Мудрак — МКІП

Укрінформ
Головою Українського культурного фонду призначено Ларису Мудрак.

Як передає Укрінформ, відповідний наказ Міністерства культури та інформаційної політики України № 271 підписано 14 квітня 2021 року, повідомляє пресслужба міністерства.

«Маю честь й відповідальність очолити Наглядову раду УКФ. Для спільноти культури та й для всієї країни ця інституція має велику роль, а її розвиток - це маркер спроможності бути модерними, відкритими й сильними в часи змін та викликів. Час ротацій закономірний і в цьому теж є своя сила. Сила для росту, великого масштабу та флагманських загальнонаціональних проєктів», - прокоментувала своє призначення Мудрак.

Своїми головними завданнями на посаді нова голова УКФ вважає: стабілізацію, професіоналізм й відкритість роботи Наглядової ради; формування нової стратегії роботи фонду, адже нинішня діє до 2021 року; сприяння вдосконаленню внутрішньої організації та комунікації роботи фонду.

Читайте також: МКІП оголосило відбір кандидатів на президентську стипендію-2022 для молодих письменників і митців

Лариса Мудрак – відома політична та громадська діячка. Була заступницею голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України, керівницею Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України.

Багато років працювала в медіасфері. Заслужений журналіст України. Лауреат загальнонаціональної програми «Людина року» в номінації «Журналіст року в галузі друкованих ЗМІ». Представляла Україну в Керівному Комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства.

Брала активну участь у багатьох культурних проєктах. Зокрема, була волонтером становлення найбільшої в Україні інституції культури “Мистецький Арсенал”.

На сьогодні Мудрак - президент в Win Win Communication та СЕО в Family Business Network Ukraine, віцепрезидент Асоціації благодійників України.

Читайте також: Культура, туризм та боротьба з фейками: Ткаченко розповів, на чому сфокусується МКІП

Як повідомлялося, 24 березня відбулося засідання Наглядової ради УКФ з конкурсного добору на посаду виконавчого директора фонду. Після проведення відкритих співбесід з кандидатами та голосування Наглядовою радою було ухвалено рішення оголосити повторний конкурс.

Відповідно до наказу Міністерства культури та інформаційної політики виконувати обов'язки директора Українського культурного фонду поки доручили Ірині Осадчій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-