В Україні оголосили фіналістів третього сезону конкурсу PITCH UA

В Україні оголосили фіналістів третього сезону конкурсу PITCH UA

Укрінформ
Починається фінальний етап конкурсу соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну PITCH UA 3.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Упродовж березня, після проходження докторинг-майстерні (індивідуальних зустрічей 76-ти креативних команд-учасників з міжнародними медіа-експертами) до фінального відбору свої доопрацьовані проєкти подали 67 учасників. Серед них експертне журі обрало 36 фіналістів, що продовжать змагатися за перемогу в конкурсі на відкритому онлайн-пітчингу 20-21 квітня», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, переглянути трансляцію події зможуть усі охочі після реєстрації.

Також повідомляється, що 29 квітня стануть відомі імена переможців PITCH UA 3, які отримають підтримку USAID для подальшої реалізації своїх проєктів.

Читайте також: Стало відомо, хто з кінозірок вручатиме нагороди на церемонії Оскар

У Держкіно нагадали, що мета третього сезону конкурсу – об'єднати українців, розповісти про позитивні зміни, які відбуваються в країні, та наповнити ефіри телеканалів, екрани кінотеатрів і вебресурси якісним контентом, що демонструє єдність України в її різноманітності, спонукає брати активну участь у житті країни та надихає історіями про сильних людей.

PITCH UA 3 організовує компанія MRM за підтримки проєктів TCA та UCBI, що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-