«Годзілла проти Конга» зібрав рекордні касові збори у США та Канаді з початку пандемії

«Годзілла проти Конга» зібрав рекордні касові збори у США та Канаді з початку пандемії

Укрінформ
Фантастичний бойовик «Годзілла проти Конга» побив рекорд касових зборів у Північній Америці, заробивши 48,5 млн дол. за перші 5 днів після прем'єри.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Wall Street Journal.

Як зазначається, це сталося навіть не зважаючи на обмеження заповнюваності залів у більшості кінотеатрів у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Такий успіх картини виробництва Warner Bros.і Legendary Entertainment, яка вийшла в прокат минулої середи, свідчить про наявність незадоволеного попиту з боку споживачів, які бажають повернутися до перегляду картин на великих екранах.

Читайте також: У США покажуть класичні «Годзіллу»

Як повідомлялось, останній фільм франшизи «Всесвіту монстрів» - «Годзілла 2: Король монстрів», випущений у 2019 році, зібрав 47,8 млн дол. у перші 3 дні прокату.

Обсяг касових зборів у кінотеатрах скоротився в умовах пандемії. Попередній рекорд за розміром зборів встановив фільм «Диво-жінка: 1984» виробництва Warner Bros., який заробив 16,7 млн дол. за перший вікенд прокату в США та Канаді у грудні.

Продовження «Диво-жінки» з Галь Гадот у головній ролі стало першим фільмом, який Warner Bros. випустила одночасно в американських кінотеатрах і на стримінговій платформі HBO Max. «Годзілла проти Конга» також транслюється на HBO Max.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-