У Чернігові померла письменниця Ганна Арсенич-Баран

У Чернігові померла письменниця Ганна Арсенич-Баран

Укрінформ
У Чернігові раптово померла 50-річна поетеса, письменниця, викладачка, голова Чернігівської обласної організації спілки письменників України Ганна Арсенич-Баран.

Про це повідомляється на її сторінці у Фейсбуці та сторінках багатьох людей, які її знали, любили й поважали, передає Укрінформ.

"Сьогодні відійшла до Господа письменниця, викладач і просто чудова людина - Ганна Арсенич-Баран. Словами важко виразити сум втрати, адже вона назавжди залишиться в наших спогадах та серцях веселою, енергійною та життєрадісною, сповненою сил та натхнення", - написав, зокрема архімандрит Пимен Кіт.

Як повідомила кореспонденту агентства колега Ганни Арсенич-Баран, методист Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського Світлана Молочко, пані Ганна лікувалася від коронавірусу, й 31 березня була виписана з лікарні з покращенням.

Померла вона 1 квітня пізно ввечері раптово.

За день до смерті у Фейсбуці вона повідомила про вихід своєї чергової книжки. "Хоч щось приємне за останні дні... Побачила світ моя книга поетичних тавтограм "Авжеж", - написала поетеса.

Ганна Арсенич-Баран народилася 26 червня 1970 року в Косівському районі Івано-Франківщини. З 1998 року проживала у Чернігові. Очолювала кафедру філологічних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського ОІППО ім. К. Д. Ушинського, кандидат філологічних наук. Є автором 14 книжок прози й поезії, антології української християнської віршованої молитви, кількох словників та понад 100 посібників з української мови й літератури.

У письменниці залишилися чоловік (настоятель П’ятницької церкви о. Мирон) та дорослий син Іван.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-