Документальний фільм Євгена Тітаренка «Евакуація» виходить у прокат 11 березня

Документальний фільм Євгена Тітаренка «Евакуація» виходить у прокат 11 березня

Відео
Укрінформ
11 березня в прокат виходить документальна стрічка Євгена Тітаренка «Евакуація». Творці фільму запрошують на зустрічі з творчою групою та героями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Фільм «Евакуація» – про унікальну систему евакуації поранених бійців, завдяки якій врятовано десятки тисяч життів. Хто створив цю систему? Як і чому саме таку? Як за лічені години відбувається евакуація? Люди, які мають відповіді на ці питання, продовжують свою надважливу справу і роблять все, щоб рятувати життя», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в межах показів відбудуться зустрічі з творчою групою та героями фільму: 12 березня – в Дніпрі, 14 березня – в Києві, в кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «Блокбастер»). Під час цих спецпоказів у фоє кінотеатрів працюватиме пересувна виставка «Війна Росії проти України», яку створили дніпровський Музей АТО та Дніпровський національний історичний музей ім. Дмитра Яворницького.

Читайте також: Держкіно профінансує фільм про унікальну систему евакуації поранених бійців АТО

Стрічка «Евакуація» буде демонструватися: у кінотеатрах мережі «Планета кіно» в Києві («Блокбастер» та ТРЦ «River Mall»), у Львові (ТРЦ «Forum Lviv»), Харкові, Дніпрі та Сумах.

Автор сценарію та режисер фільму – Євген Тітаренко, оператор – Олексій Степанков-Ткаченко, художник-постановник – Тарас Ткаченко, композитор – Іван Оглоблін, продюсери – Олександр Дріз та Наталія Хазан. Стрічку створено Міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Фото з сайту Держкіно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-