Вийшов офіційний трейлер мультфільму «Віктор_Робот»

Вийшов офіційний трейлер мультфільму «Віктор_Робот»

Відео
Укрінформ
Команда стрічки "Віктор_Робот" презентувала офіційний трейлер створеного за підтримки Держкіно повнометражного анімаційного фільму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Картина вийде в український прокат 24 червня 2021 року. Стрічка режисера Анатолія Лавренішина – володарка Призу глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю. Також вона визнана Найкращим анімаційним фільмом 2020 року за версією Національної премії кінокритиків КІНОКОЛО», - нагадали в Держкіно.

Як повідомлялося, події фільму відбуваються в далекому майбутньому. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємничо зникає. Дівчинка разом з помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. Так починаються захопливі пригоди двох друзів.

Героїв стрічки озвучили Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Марія Аглоткова. У трейлері звучить композиція «Обсерваторія» (музика Антона Байбакова, слова Марисі Нікітюк) у виконанні Антона Слєпакова («Вагоновожаті») в супроводі дитячого хору під керівництвом Альони Галай. До виконання інших саундтреків стрічки долучилися Dakh Daughters, Мар’яна Головко та Марко Галаневич («ДахаБраха»). Композитор стрічки – Антон Байбаков.

Читайте також: Вийшов новий трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

Фільм "Віктор_Робот"створено студією анімації "Червоний собака" за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Дистриб'ютор стрічки – компанія "Артхаус Трафік".

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-