«Захар Беркут» покажуть в Японії та Південній Кореї

«Захар Беркут» покажуть в Японії та Південній Кореї

Відео
Укрінформ
На одному з найбільших світових кіноринків - берлінському European Film Market (EFM), - що відбувається онлайн 1 – 5 березня, FILM.UA Distribution уклала нові угоди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті FILM.UA Group.

«Історичний екшен «Захар Беркут» побачать у Японії, де дистриб’ютором стала IPA-International Production Associates Inc, а також у Південній Кореї, де права придбала компанія Movement Pictures», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, хедлайнером на цьогорічному EFM став анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня», світовий реліз нового тизера-трейлера якого відбувся 25 лютого. Провідне міжнародне анімаційне видання Animation Magazine присвятило мультфільму великий матеріал.

Крім історичного екшена «Захар Беркут» та анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», FILM.UA Distribution представляє також романтично-фантазійну стрічку «Віддана», спортивну драму «Пульс», воєнну екшен-драму «Черкаси» та сімейне фентезі «Фокстер і Макс».

«На онлайн-кіноринку ми представляємо наші найпопулярніші проєкти, які вже побачили в багатьох країнах світу, і сподіваємося, що після EFM список цих країн ще збільшиться», – коментує менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution Євген Драчов.

Читайте також: Вийшов новий трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

FILM.UA Group виступила спонсором спеціальної акції: безкоштовної підписки на онлайн-версію журналу Animation Magazine за спеціальним промо-кодом. Отримати промо-код можна за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, на European Film Market 71-го Берлінале, який проводиться з 1-го до 5 березня включно і через пандемію коронавірусу відбувається в онлайн-форматі, працює Український національний стенд. Діяльність онлайн-стенду сфокусована на просуванні українських національних фільмів на міжнародний кіноринок та налагодженні співпраці з іноземними партнерами.

Українська делегація на Європейському кіноринку представлена широким спектром професіоналів: фестивальних відбірників, дистриб’юторів, продюсерів, представників профільних асоціацій та державних структур.

Під час European Film Market відбуваються ринкові покази українських фільмів. А картина «Стоп-Земля» Катерини Горностай бере участь у конкурсній програмі Berlinale Generation 14+, переможці якої будуть оголошені 4 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-