Проєкт МКІП і блогерів про Лесю Українку набрав понад 100 тисяч переглядів

Проєкт МКІП і блогерів про Лесю Українку набрав понад 100 тисяч переглядів

Відео
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики разом з агенцією Postmen та командою україномовних блогерів створили відео, в якому розповідають цікаві факти з життя і творчості Лесі Українки, і воно вже набрало понад 100 тисяч переглядів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МКІП у Фейсбуці.

"Що направді думає молодь про Лесю Українку та як заохотити сучасників більше цікавитися життям та творчістю письменниці? Для відповіді на ці запитання МКІП разом з агенцією Postmen та командою україномовних блогерів у соціальній мережі ТікТок створили розважальне і водночас підзавальне відео про цікаві факти життя і творчості письменниці. Основна частина вийшла на Ютьюб-каналі "Данило Гайдамаха", а короткі сторіз поширили у Тік-Ток. Молодь вподобала контент тисячами лайків та понад ста тисячами переглядів", - йдеться у повідомленні.

У МКІП також зауважили, що соціальні мережі слід сприймати не як суперника класичному дозвіллю з книжками, а як додатковий майданчик для спілкування з молоддю.

Читайте також: СКУ підготував відеомандрівку країнами та місцями, де зупинялася Леся Українка

Як повідомляв Укрінформ, 29 січня 2021 року Президент України Володимир Зеленський видав Указ про відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки на державному рівні. Протягом 2021 року під егідою Міністерства культури та інформаційної політики відбудеться серія заходів з нагоди цього ювілею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-