Телеканал «Дом» запустить тревел-шоу, дитячий проєкт та зніме серіал

Телеканал «Дом» запустить тревел-шоу, дитячий проєкт та зніме серіал

Укрінформ
Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» у 2021 році запустить нове тревел-шоу, дитячо-підлітковий проєкт та планує зняти один серіал.

Як передає Укрінформ, про це повідомила генеральний директор ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить канал «Дом», Юлія Островська «Детектору медіа».

Так, 1 березня на канал повертається ранкове шоу «Утро Дома». Телеканал також знімає проєкт «30 років незалежності».

До Дня захисту дітей, 1 червня, телеканал готує запуск дитячо-підліткового шоу.

У планах каналу також випуск нового тревел-шоу. «Дивимося монтаж пілота. Краще, ніж у форматі тревел, показати красу нашої країни не вийде. Ми теж прийшли до цього формату, дещо змінивши його наповнення. Ми зараз дивимося пілотну серію, викристалізовуємо цей формат, щоб, коли все зазеленіє – поїхати по нашій чудовій Україні знімати», – розповіла Островська.

Читайте також: Телеканал «ДОМ» запускає новий проект «Код безпеки»

Окрім того, до осені «Дом» планує зняти серіал власного виробництва.

Телеканал "Дом" – державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал у складі держпідприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України". "Дом" розпочав мовлення 1 березня 2020 року. Він створений для об'єктивного інформування українців, які опинилися в окупації, про ситуацію в Україні, світі та в їхніх тимчасово окупованих районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-