«Відтінки марсали»: у Франківську відкрили виставку «живих» картин

«Відтінки марсали»: у Франківську відкрили виставку «живих» картин

Фото, відео
Укрінформ
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкрили виставку портретів «Відтінки марсали», які «оживають» на екрані мобільного телефона.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє «Суспільне Карпати».

«Анімаційну виставку «Відтінки марсали» презентувала в Івано-Франківському краєзнавчому музеї художниця Наталі DK. Це її перша персональна виставка. Художниця представила 20 портретів. Усі вони анімаційні», - йдеться у повідомленні.

Щоб роздивитися кожну картину, за допомогою QR-коду потрібно завантажити додаток, зайти у нього і навести камеру телефона на картину - тоді на екрані мобільного зображення «оживає».

Авторка Наталія Довганюк (Наталі DK) працювала над експозицією півроку. Виставку назвала «Відтінки марсали», бо усі анімаційні портрети виконані у цій кольоровій гамі.

Читайте також: У Житомирі презентували соціальний фотопроєкт «Скажи «Так!» життю після війни»

«Колір марсала – це відтінок певного вина червоного кольору. Також сам колір такий темний, вишневий, червоний. Я вирішила скомпонувати і зробити найвитонченішу та найніжнішу виставку», - зазначає художниця.

До Івано-Франківського краєзнавчого музею анімаційну виставку "Відтінки марсали" привезли зі Львова. Раніше її також експонували в Коломиї.

Експозиція триватиме протягом місяця.

Фото: Суспільне Карпати

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-