У Японії надрукували гіперреалістичні маски з людськими обличчями

У Японії надрукували гіперреалістичні маски з людськими обличчями

Відео
Укрінформ
Японський роздрібний торговець Шухей Окавара розпочинає продаж надрукованих реалістичних масок, які моделюють тривимірне зображення обличчя японця чи японки.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Як зазначається у повідомленні, ці маски не захистять від вірусу, однак вони дозволяють «позичити» обличчя невідомої дорослої людини, риси якої на них надрукували.

«Магазини масок у Венеції, напевно, не продають обличчя. Це, швидше, нагадує сюжет фантастичних історій. Ідея справді створити їх здалася мені цікавою», — поділився Окавара.

Продаж масок розпочнеться на початку наступного року в токійському магазині Kamenya Omote, який спеціалізується на аксесуарах для вечірок та театральних вистав, коштуватиме така маска 98 тис. єн (950 дол.).

Окавара обрав модель-прототип для масок серед фото 100 людей, майстер модифікував зображення і створив різні варіанти облич на 3D-принтері.

Читайте також: В Японії назвали ієрогліф року

Продавець зазначив, що за початковими заявками він передбачає, що попит на маски буде значним. «Часто покупці мого магазину купують товари не для конкретних цілей. Більшість сприймають маски як витвори мистецтва», – сказав він.

Власник магазину планує додавати у серію нові обличчя, не лише японців.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-