В австралійському штаті припинять локдаун, введений через працівника піцерії

В австралійському штаті припинять локдаун, введений через працівника піцерії

Укрінформ
Влада штату Південна Австралія достроково припинить дію локдауну після того, як з’ясувалося, що хворий на коронавірус чоловік збрехав медикам про спосіб свого зараження. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sydney Morning Herald.

За словами керівника поліції штату Гранта Стівенса, чоловік, який здав позитивний тест на коронавірус, розповів медикам, що заразився хворобою після того, як купив піцу у піцерії.

Медики одразу подумали, що у регіоні з’явилася дуже заразна форма коронавірусу, адже чоловік недовго перебував у піцерії, і тому у штаті був запроваджений локдаун на 6 днів.

Проте днями стало відомо, що насправді чоловік захворів тому, що сам працював у піцерії, разом із колегою, який був заражений коронавірусом. Наразі невідомо, чому чоловік збрехав.

Сам локдаун у Південній Австралії завершиться вже цієї суботи вночі.

Читайте також: BioNTech і Pfizer просять дозволу на екстрене використання COVID-вакцини у США

Як повідомляв Укрінформ, у Південній Австралії з 19 листопада ввели шестиденний карантин після виявлення 36 нових випадків коронавірусу.

За даними Worldometer, станом на ранок 20 листопада в світі зареєстрували 57 236 335 випадків коронавірусу, зокрема, 1 365 634 летальних випадки і 39 722 802 одужання.

Фото: Getty

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-