«Піккардійська Терція» відзначить своє 28-річчя концертом у Львові

«Піккардійська Терція» відзначить своє 28-річчя концертом у Львові

Укрінформ
У неділю, 18 жовтня, вокальна формація «Піккардійська Терція» відсвяткує у рідному Львові свій 28-й день народження.

Про це повідомила Укрінформу PR-менеджер колективу Галина Гузьо.

«Святкування відбудеться на сцені – сольний концерт «піккардійців» пройде у новій львівській локації Ennio Event Square (вул. Джерельна, 22)», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, свій день народження «Терція» традиційно відзначає 24 вересня – у день, коли 1992 року відбувся перший публічний виступ колективу.

«Давно ми уже не бачилися із львів’янами на живих концертах, тому з нагоди власних уродин заспіваємо як свої найкращі пісні, так і ті твори, які рідко виконуємо на сольних виступах. Обов’язково прозвучать «Сядеш у поїзд», «Пустельник», «Берег ріки», «Старенький трамвай»… Одне слово, заспіваємо все те, що люди люблять і чого від нас чекають, за чим уже встигли за час карантину скучити. Нарешті, разом поспіваємо, обміняємося гарним настроєм і вітаннями-побажаннями!» - коментує художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

Читайте також: "Піккардійська терція" заспіває із незрячими дітьми у Рівному

На час карантину  «Піккардійській Терції», як і багатьом іншим українським артистам, довелося скасувати або перенести заплановані концерти у містах України та закордонні гастролі. Але ця вимушена концертна перерва спонукала акапельний колектив до цікавих експериментів. Так, у червні артисти стали першими, хто у Львові наважився на сольний автоконцерт на даху. І «Терція» не просто зібрала аншлаг слухачів в автомобілях, а й дала початок успішному продовженню цього нового розважального формату.

Також у червні формація дала великий онлайн-концерт, зібравши в мережі понад 100 тисяч переглядів. Цей виступ транслювали одночасно в Україні, США, Канаді та ОАЕ. А в серпні «піккардійці» стали відкриттям нового концертного формату в Києві під назвою «Дистанція», який відбувався на «Арт-Заводі Платформа».

Читайте також: «Піккардійська Терція» презентувала саундтрек до фільму «Інший Франко»

Порадував за час карантину своїх шанувальників чоловічий секстет і пісенною новинкою – піснею «Розпрощався стрілець», що стане офіційним саундтреком до нового українського фільму «Інший Франко», прем’єра якого запланована на серпень 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-