ГогольTrain вирушив з Києва у Херсон

ГогольTrain вирушив з Києва у Херсон

Фото
Укрінформ
Окремий чартерний потяг ГогольTrain 3 вересня вирушив з Центрального залізничного вокзалу Києва до Херсона, де у наступні три дні проходитиме мистецький фестиваль GogolFest DREAM.

Як передає кореспондент Укрінформу, ГогольTrain - це окремий чартерний потяг, у центрі якого розташовані вагони-ресторани, де під час поїздки відбуватимуться перформанси та виступи електронних музикантів.

"Філософія ГогольФесту збігається з філософією Міністерства культури та інформаційної політики. Ми вважаємо, що культуру потрібно виносити з великих міст в інші міста, містечка в тому числі завдяки розвитку і ГогольTrain і наших центрів культурного розвитку", - зазначив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, проводжаючи потяг зі столиці.

А міністр інфраструктури Владислав Криклій передав до Херсонської обласної державної адміністрації поштові марки, які були спеціально розроблені для Херсонщини і символізують цей регіон.

ГогольTrain вирушив з Києва у Херсон // Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, цьогорічний GogolFest DREAM представить театральну, музичну, освітню, візуальну, перформативну та нічну програми. Всі події GogolFest DREAM відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень.

ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль, який існує з 2007 року. Він увійшов до 20 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-