"Рок-н-рол": вийшов перший роман про закулісся українського шоубізнесу

Укрінформ
Вийшов друком роман "Рок-н-рол", написаний лідером гурту "Фіолет" Сергієм Мартинюком.

Книга розповідає про закулісся української музичної сцени, повідомили Укрінформу у видавництві "Фабула".

"Це альтернативна реальність з вигаданими рок-героями та знаними зірками. Це світ, де досі живе Кузьма і Девід Бові, а Oasis дають об’єднавчі концерти у Львові", - розповіли у видавництві.

У романі автор намагається пролити світло на те, що ж насправді відбувається по той бік сцени та як народжується музика і рок-н-рольні герої.

Читайте також: Під Кабміном мітингують представники шоубізнесу

"Той, хто ніколи не грав у рок-гурті, навряд чи зрозуміє, як можна, щойно відігравши концерт, смертельно пересваритися в бусі дорогою до готелю, психанути й зірватись в нікуди з двома сотнями баксів у кишені і без ясних перспектив" , - каже Мартинюк.

У книзі передано почуття, які хоч раз виникають у музиканта: неконтрольовані страхи перед випуском нового альбому, залежність від чужого схвалення.

Сергій "Колос" Мартинюк – лідер і вокаліст українського гурту "Фіолет" поет, письменник, ідейний натхненник та арт-директор фестивалю "Бандерштат", нині одного з найбільших музичних фестивалів сучасної України.

Читайте також: Мільйонні доходи: податкова назвала "цифри" рекордсменів шоу-бізнесу

Він народився в місті Дубно на Рівненщині. Активно займався громадською діяльністю, працював головним редактором молодіжних видань у Луцьку, був їх постійним автором. У 2009 році заснував музичний гурт "Фіолет", один із найпопулярніших молодих рок колективів країни, на рахунку якого чотири повноцінні альбоми, активні теле- і радіоротації, понад десять всеукраїнських турів.

Фото: прессслужба гурту "Фіолет"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-