Творці серіалу

Творці серіалу "І будуть люди" запустили серію роликів про історію України

Відео
Укрінформ
Стартував спеціальний проєкт «Наша історія» від творців серіалу «І будуть люди», який через розповіді героїв фільму говорить про найважливіше у складній та неоднозначній історії України.

Про це Укрінформу повідомили у FILM.UA Group.

«10 серпня у соцмережах з’явився перший з дев’яти роликів циклу «Наша історія». Це короткі відео, в яких актори серіалу «І будуть люди» - виробництво FILM.UA за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики - розповідають про своїх героїв, їхні долі та погляди, а також про себе та сучасну Україну», - ідеться у повідомленні.

Ролики виходитимуть упродовж серпня тричі на тиждень на офіційних сторінках серіалу у фейсбуку, інстаграмі, ютьюбі та FILM.UA Group.

В них знялися Олександр Піскунов, Катерина Григоренко, Віктор Жданов, Акмал Гурєзов, Остап Дзядек, Олена Борозенець, Костянтин Темляк, Олександр Мавриць та Макар Тихомиров. Актори з’являються в образах своїх героїв і діляться власними думками про ідею фільму, зв’язок минулого і сьогодення та найважливіші цінності в людському житті.

Над створення роликів працювала окрема знімальна команда.

Читайте також: "Ми в ефірі": створений дітьми з інвалідністю проєкт покажуть на національному ТБ

«І будуть люди» – це 12-серійна історична сага за однойменним романом Анатолія Дімарова. Вона охоплює найскладніші часи в історії України – початок ХХ століття. 12 епізодів - це 12 основних героїв, доля яких відбиває історію цілого народу.

Прем’єра історичної драми запланована на осінь 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-