Стрічка

Стрічка "Порядна львівська пані" отримала відзнаку міжнародного фестивалю

Відео
Укрінформ
Короткометражний ігровий фільм «Порядна львівська пані» режисерки Наталії Пасеницької відзначено Почесною згадкою DaVinci International Film Festival.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Стрічка буде показана у позаконкурсній програмі фестивалю. DaVinci International Film Festival 2020 відбудеться 10 - 3 вересня 2020 року в онлайн-форматі у Лос-Анджелесі (США)», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, «Порядна львівська пані» – це еротична комедія за мотивами однойменної книги письменниці Люби Клименко. Автор сценарію - Марина Меднікова, продюсер – Юрій Мінзянов. Виробництво - кінокомпанії "Крісті фільм".

Кінопроєкт стрічки став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. У липні 2020 року вона отримала нагороду від The Gulf of Naples Independent Film Festival в Італії за найкращий акторський склад. Переглянути фільм «Порядна львівська пані» можна на ютуб-каналі Держкіно.

Головна героїня картини – сучасна інтелігентна жінка Пенелопа – живе у Львові і працює в архіві. Її життя складається за звичною схемою «родина – робота». Все порядно, культурно, чемно і... нестерпно нудно. Втім, одного чудового дня все змінюється. До архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків. За словами продюсера фільму Юрія Мінзянова, найголовніший меседж фільму – не треба жити не своїм життям, не треба боятися змін, не треба боятися зустріти щире та ніжне кохання, яке змінює все життя.

Читайте також: Український фільм «Сторонній» покажуть у Норвегії 29 серпня

DaVinci International Film Festival (DIFF) - міжнародний фестиваль незалежного кіно в Лос-Анджелесі, організатори якого фокусуються на творчому і нестандартному підході до створення кіно. Фестиваль демонструє найкращі короткометражні та повнометражні роботи незалежних кінематографістів з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-