Вибори в США: Маск передумав підтримувати Каньє Веста

Вибори в США: Маск передумав підтримувати Каньє Веста

Укрінформ
Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск, судячи з усього, більше не має наміру підтримувати репера Каньє Веста на виборах президента США.

Після оприлюднення провокаційного інтерв'ю музиканта в журналі Forbes Маск констатував, що їх погляди, м'яко кажучи, не дуже близькі, передає Mashable.

Після того, як в коментарях в Twitter Маску скинули посилання на інтерв'ю репера, він написав: "Здається, наші погляди розходяться більше, ніж я припускав", а потім видалив останній твіт про Веста зі свого профілю.

В інтерв'ю Forbes репер заявив, що збирається балотуватися не у 2024 році, як заявляв раніше, а у 2020-му. Він також оголосив, що більше не підтримує Дональда Трампа.

"Я балотувався як республіканець, якби в партії не було Трампа. Однак якщо Трамп там, я буду виступати як незалежний кандидат", - сказав Вест.

Читайте також: Каньє Вест вірить у свою перемогу на виборах президента США

Репер переконаний, що його перемога залежить від бога. Як ліки проти COVID-19 він також запропонував молитися і "не гнівити бога". Вакцину від коронавірусу він вважає "печаткою антихриста".

"Коли я чую, що ми позбавимося від коронавірусу за допомогою вакцини, я непокоюся. Це печатка антихриста. Вони хочуть нас чіпувати, хочуть зробити багато іншого, щоб ми не змогли увійти до брами раю. Мені прикро це говорити, але в цих людей вселився диявол", - сказав Уест.

Читайте також: Періс Хілтон іде в президенти США і бачить своїм "заступником" Ріанну

Нагадаємо: раніше Вест, який п'ять років тому агітував за Дональда Трампа, повідомив, що більше не підтримує чинного президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-