Восени вийде книга про українських жінок-підприємниць «Big Money. Книга 2»

Восени вийде книга про українських жінок-підприємниць «Big Money. Книга 2»

Укрінформ
Восени 2020 року вийде книга про українських жінок-підприємниць «Big Money. Книга 2. Принципи перших», автором якої є бізнесмен і ведучий популярного Youtube-каналу про бізнес «Big Money» Євген Черняк.

Про це Укрінформу повідомили у видавництві Форс Україна.

Книга заснована на реальних історіях успішних бізнес-леді, серед яких: Лєра Бородіна (засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look!, співзасновниця б’юті-простору G.Bar, So DoDo і LAVLA), Марина Авдєєва (співзасновниця та керівний акціонер страхової компанії «Арсенал страхування»), Ольга Гуцал (власниця компанії «Каміон-Оіл» та ювелірного салону «Абрикос»), Вікторія Тігіпко (засновниця та керівний партнер венчурного фонду TA Ventures, президент Одеського міжнародного кінофестивалю), Олена Гудкова (засновниця благодійної барахолки "Кураж Базар").

Читачі дізнаються про їхні перші кроки у бізнесі, залучення інвестицій та принципи формування команд.

Читайте також: Шведський журналіст презентував книгу про Україну

Також у книзі «Big Money. Книга 2. Принципи перших» містяться цікаві біографічні факти, які можуть стати слушними для кожного підприємця, наприклад: як відбити інформаційну атаку, які принципи агресивного росту можуть допомогти досягнути мільйонної капіталізації, які «червоні прапорці» варто враховувати команді стартапу у переговорах з потенційним інвестором, як щомісячно організовувати івенти на тисячу відвідувачів, які існують способи антикризового PR та поради відносно поведінки в соцмережах.

Перша книга Євгена Черняка, що мала назву «Big Money», стала бестселером 2019 року із накладом 55 тисяч примірників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-